tabung kelas teacher bella

Tuesday, February 15, 2011

ERR.....HYE...SAYA BLOGGER BARU.

assalamualaikum semua..ni first time aku nak join segmen yg abg Ben Ashaari buat...sebabnye segmen ni khusus untuk blogger baru cam aku yg follower pon cukup untuk dikira ngan jari kaki ngan tangan T_T...


ni dia abg ben yg xlokek, xkedekut n baek hati untuk share ilmu blogging dye (:


so guys, sape2 yg berminat nak join segmen ni, silakanla....cheks this at blog abg ben sendiri...bukan apa..boleh tambah2 kenalan dan kongsi2 ilmu..xrugi kan? 

5 students asking questions:

apisv2 said...

salam,
melawat dn mengunjungi para2 blogger;p
slmt berkenalan=)
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

bella bellitos said...

apisv2 : tenkiu..sudi melawat blog xseberapa kita ni..

anizsDANbintsng : mekasih...selamat berblogging jugak

Neena J said...

singgah sini dari blog abg ben..
hihihi..

L.O.V.E.P-QaH said...

Singgah dari page Abg Ben :)

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)