tabung kelas teacher bella

Monday, February 21, 2011

all i want is you *ayat jiwang xbleh blah*

dedicated to : my love cayang mucuk hubby



awak2..
dengarla sy nak cakap ni 
awak tanye sy kan.
pe yg sy nak dari awak..
k meh sini sy gitaw..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rumah sebijik siap ngan bibik,
wajib ade kolam ngan laman luas2..
bilik tidur paling sket pon 10 buah
keta bmw siap ngan driver, 
nak makan yg sedap-sedap
nak hari-hari pakai baju baru *gila ke ape ni*
every week shopping
every month wajib pegi holiday
nak pegi mane-mane je terus dapat pegi
takpayah tungu weekend ke cuti ke..
kalau nak ape-ape terus dapat
nak shawl baru nak skirt baru nak dress baru /xd
nak henset baru *henset lagi bukan baru je tukar henset?? dang!*
nak beli jewellery banyak-banyak macam mami jarum tuu
nak ape lagi ea..
sume nak la..senang cite

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
/no /floor THOSE ARE NOT WHAT I REALLY WANT FROM YOU!!!

i just want...
to have a happy life ever after with you..
you to understand me and care for me..
you to make me grown up and matured
you to help me in trouble, deal with the problems..
you who can bear with my childish attitude *mengada kan*
jangan marah-marah sy bila perangai budak-budak sy datang /please
jangan berleter kat saya bila saya buat salah
jangan menyampah bila saya majok
jangan serabut serabai bila saya xde mood
give me time to recover myself..
give me some space
/please
/please
/please



this is the most important..
sy nak awak bagi non-stop kasih sayang kt saya
non-stop care for me
love me till the end..
err..non-stop money leh??*haha kidding*

conclusion : all i want is you..get it??



ohYESiFORGOTtoTELL : sape-sape (selain mr.hubby) sila muntah puas-puas lepas baca entry ni..bukan selalu aku buat entry macam ni../wahaha


mood : sedih td kena marah ngan mr.hubby sebab takut nak drive keta dye..cuak kotttt dah lame xdrive!!!!  /sweat .......... /bye

2 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)