tabung kelas teacher bella

Wednesday, January 12, 2011

TITAS oh TITAS..

( pada masa ini aku berada dalam tutorial FALSAFAH PENDIDIKAN ye..)

kelas hari n full dari pukul 8 till 1.3o tengahari...ade 2 kuliah dan 1 tutorial...1 kelas dah habess...2 jam yang sunggoh menguji kesabaran...haha..kuliah pertama pada hari ini ialah TITAS di dewan kuliah c (DKC)...saje je aku ngan rumet-rumet aku keluar awal2 sebab nak seat bes..hahahahahaha keji je kan3....

sampai kat DKC je, most of the seat was occupied by the students, i mean the trainee teachers...makk aihh..mane nak duduk ni..then aku nampak my bff mok chickss kt area belakang2 sket, seat sebelah dye KOSONG!! ooooyeah nak duduk sebelah mok chiks..

sementara menunggu ketibaan ustaz, aku, cik ngan husna borak2 la..da dekat 20 minit tapi ustaz tu xsampai2 lagi..haiyoo..membazir mase je *padahal suke gumbiree*..then aku nampak kelibat seseorang yang aku taknak tengok...lam hati sempat je doa janganla dye masuk DKC nie....tapi...tapi....tapi........

DYE MASUK DKC!!!!!!!!!!! means that dye yg akan bagi kuliah TITAS kat ktorg...hommaigod!!!!aku mula la xsenang duduk....kang nanti dye fire aku xpasal...aku dah la feberet dye..sem lepas suke je fire2 aku..

maka dudukla bertapa aku dalam DKC 2 dengan muka penuh toya..mok chikss kat sebelah lagi la syok..siap lentok tp sempat pesan kat aku suh kejut dye bila slide dah tukar..hahaha..

kenape aku anti ngan ustaz tu??? adela sebabnye...nanti la aku story-mory ye...till now...bye~!


2 students asking questions:

aqish basir said...

tak baik anti dgn ustz tu
sbb ape wak?

✿bellaBELLITOS✿ said...

sebab..haha..ustaz 2 org kampung sy..ps2 pantang nmpak sy buat salah dye ugut nak report kt mak abah..xsuke bkn benci tp kdg2 rimas..eh boleh ke cm2?

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)