tabung kelas teacher bella

Sunday, January 30, 2011

Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011

salam..selamat petang semua...cuaca sejuk dan redup ni buat aku berat montot nak bangun..lepas masak, kemas rumah, lipat kain baju mak su td, maka aku ngan kezen ku, kak noor memulakan aktiviti masing-masig..kak noor dok hadap novel 800++ page, yg aku tengok pon da rase nak muntah..dah lame x baca novel tebal-tebal nih..haha..aku pulak mula2 tengok tv tp lepas da bosan, o9 yukk~


i kena tag u..MISS O tag aku masuk contest ni, Pencarian Blog Paling Ringan,Ideal dan Berat 2011 ..hmm..cam best, so guys lets cekidaut!!


mr. luncai..bakpo la name abg ni luncai ye..
setelah kuhitung-hitung, golek sana sini, aku rase blog aku ni ideal..xmacam tuannye yg overweight..agagaga..


hmm..en.luncai cakap voleh tag..so ak nak tag si gorgeous2 berikut...



selamat mencuba semua..yg x di tag kalau nak cuba pon bolehh~

4 students asking questions:

Encik Luncai said...

thanks join..nama luncai tu utk dunia blogger je..ahaks.. good luck.. :)

bella bellitos said...

yeay..tq2~

misz molecule said...

hahahah...good luck dear:)

bella bellitos said...

miss molecule: tengss..cyg dye lebey..hahahaha

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)