tabung kelas teacher bella

Friday, January 28, 2011

penantian yg akhirnya berakhir...ohh elaun i lap u more lah..HAHA!

assalamualaikum semua.....pekabo? "sep mung nih bngun ke dok lagi" (loghat kelate yg bermaksud korang ni dah bangun ke belum?) hahaha..disebabkan ari ni ade 1 je kelas (pukul 10.50am nanti) aku tengah bersenang-lenang atas katil sambil dok hitung-hitung bila la rumet aku nak bangkit nih...gaya cam xmau bangun ja..bangun wehh bangunn..nak ajak pegi breakfirst ni..lapo.../floor

alhamdulillah, yippi, YEAYY!!!!elaun da masuk semalam..rase macam nak melompat je dapat berita nih../wahaha.excited lebeyh je aku ni kan..padahal maktab org len da berkurun masuk elaun...maapla kawan2 cayang2 sume ye...lepas tutorial linguistic, aku ngan excitednya nak pegi korek duet...tapi atm kat IPBA ni buat jual mahal lak ngan aku..bukan aku je, MR.HUBBY ngn Pie pon..terpaksa la ktorang keluar pegi BSN Bangsar..oleh yg demikian (baku sat sebab aku dalam mood presentation BM ni), maka bergerak la aku, MR.HUBBY n geng budak jahat lg sorang Pie menapak keluar untuk mengemis duit ngan BSN dan mencari sesuap roti canai..destinasi serbuan, PANTAI DALAM..

maapla xsempat nak snap2 pic mase tengah melantak roti canai tu..lapo sangat (padahal tamau korang nengok aku makan lahap..muahahaha)
but i have this..tada~~~

muka penoh kekenyangan lepas makan roti canai..x tahan psoing lam keta..ngahaha~!!tengss pie bawak kitorang pegi mamam~

ohh kenyang~~disebabkan cik abang 2 orang tu nak nek bilik dyorang, aku pon menapak la pulak ke library..yela xkanla aku nak ikot budak 2 orang tu nek hostel dyorang pulak..kene kojar ngan warden x memasal..setibanya di library,aku cari punye cari punye cari bff ku, MOK CHIKs n akhirnya jumpa la dye kat 1 ceruk library tu, ngah mengekek tengok WE GOT MARRIED yg Jung Yong HWa ngn SooHyun SNSD (betul ke ni?..cess betol..ingatkan seronok sangat study linguistic sampai gelak-gelak bagai..

lalu aku memulakan aktivitiku..
betulkan kedudukan dulu..bunguks la aku nih..orang betulkan niat datang library nak study tp aku betulkan posisi nak posing depan kamera..haishh~










































library IPBA yg sangat kondusif utk tido..lol!
saat aku fokus..utk 10 minit pertama la..hahahaha
ohh horrornye!!! gini la bile aku hilang fokus..gaya cam meroyan je
siyesly sejuuk bekuu aku yg banyak lemak ni kat dalam library tu..naseb bek dok kejap je sbb lepas tu ad kelas..haha..

abeh je kelas semalam, aku ngan MR.HUBBY pegi jenjalan..mentang2 elaun masuk ghibu-ghibu..haha..kitorang pegi Low Yat je pon..MR.HUBBY nak beli cooler laptop dye..but sebelum tu.kitorang melahap lagi dekat ALICAFE..lapo la( ayat MR.HUBBY bila aku cakap td dah makan)..tengok cini tengok cini...kite nak showw off mende mengarut ni dulu..aip aip jangan fikir pelik..bkn 18SX taw..

ohhh ABC..syedapnye nyum2...ape b sengih-sengih ayg lapo ni....
 ABC kt ALICAFE ni i tell u, sumpah sedap gila....lemak berkrim disukai ramai giteww...sampai berebut-rebut aku ngn MR.HUBBY nak rasa..yg paling aku suka, dye letak manyak kacang merah...best!!!
muka aku sangat excited sebab berjaya merampas ABC dr MR.HUBBY..hahahaha
shukee gila ga,bar ni...u intai i ea? nampak ke lubang tu kecik je i kan gedabak besaunye..hahahaha..(sekali dye cakap tak aku sekeh2 pale t)

 berakhir suda majlis makan-makan..jalan ngan perut boyot penuh makanan, uhh sgtla seksa..xlarat wehh..semput den..rasa nak pinjam je kereta tolak yg org tengah renovate bangunan dekat kerinchi tu suh dyorang anta pegi stesen LRT kerinchi..kalaula boleh kan..haha..
muka aku yg sehabiss comel boleh..sengih lebar mentang2 la perut kenyang..MR.HUBBY lak buat jual mahal...haihh cover la 2..


bertapa di Low Yat sangatla memenatkan....jalan-jalan naik turun eskalator dr 1 floor ke 1 floor..kedai yang banyak gila sampai xjumpa cari kedai yg kita nak..nak cari 1 kedai kena tawaf 2,3 kali baru jumpa..penat taw nokks...nak tercabut sendu lutut  taw..hahaha..sampaikan aku da terduduk kepenatan..


another horror face!! mase ni da terduduk penat sebab tunggu MR.HUBBY pilih cooler yg dye nak..buruk kan..haish!!

penat sangat..bila sampai kat bilik, mandi, on9 kejap pastu sedar-sedar tertido depan laptop..sangat2 penat but happy sebab keluar ngan MR.HUBBY..ngee /blush..

ohYESiFORGOTtoTELL: pagi td aku bangun ngan mamai lalu berkata kpd kak bibi: akak da nak pegi kelas ke? awalnye..sy xgosok rambut pon lg (sbnrnye aku nak cakap xsyampu rambut lg tp sebab mamai ntah hape2 je kuar)hahaha malu2..

/bye sume..nak masuk kelas da ni..tp nak g mamam dulu~

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)