tabung kelas teacher bella

Wednesday, January 12, 2011

mind and heart....

just because my eyes don't have tears, it doesn't mean my heart doesn't cry.Just because you always see me strong,it doesn't mean there's nothing wrong.
copy n paste from yanie yuzz~~ngee~~


 i might look cheerful..smiling all the time..but my heart always cry without anyone realize it....tak caye??
haha..pelik kan..i'm a type that easily cry..even for a simple thing...nengok kawan aku nangis pon aku nangis jugak..pelik?? ye memang aku macam 2..hati tisu kawan aku cakap..

2, 3 hari ni...senang je air mata aku mengalir..WHAT? aku manje??? tape xkesah nak cakap aku manje pon xpe...it's true.. aku paling tak suke kalau aku ade xpuas hati ngan something because i will end up with crying..

bila ade perselisihan faham dengan my hubby, ni la mase yg aku paling lemah...sebab aku dah xde tempat nak share ape2 yg aku rase....


2 students asking questions:

kiwi said...

oit time aku nangis,ko xnangis sme pn......

✿bellaBELLITOS✿ said...

jatuh la saham aku kalau nangis depan ko..lagipon klu aku nangis same ilang la kemachoan aku..giteww~

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)