tabung kelas teacher bella

Tuesday, January 11, 2011

linguistic, literature, philosophy of malaysian education bla3

hommaigod!!!! sikalang aku manyak fenin....bukan fenin-fenin lalat tapi fenin-fenin gajah..eh2, ade ke fenin-fenin gajah?? gasak kaw lah...baru minggu ke-2 kelas, otak dah serabut-serabai....haiyoyoyoyo.....


LINGUISTIC: aku suke subjek ni, tapi kan tapi kan...1st lecture je dah buat ak hilang arah..madam yash punye lecture berkelajuan kilat u'olls...baru salin 3 patah perkataan dah tukar slide len..haduss...parah2...1 jam kat dalam auditorium 2 aku try la tulis cepat2 nak salin note ( kononnya) tapi alih2 ternganga je..xmampu den nak kojar...


LITERATURE: ni lagi 1 killer subjek aku...aku dahla chenta sayang kasehh sama ini subjek *vomitt*....haduii..sejak dari zaman sekolah lagi aku alah ngan subjek literature..asal masa literature je mimpi datang..kui3..ingatkan degree dah takde literature tp ghupe-ghupenye ade lagik.....OMG....dapat plak lecturer 2..hope that everything will be fine for me..


PHILOSOPHY OF MALAYSIAN EDUCATION: hahahaha...sumpah nak gelak..ngan encik azizi lagi..keje ktorang nanti angkut laptop pegi kelas pastu silap2 aku men gem sebab dah bosan..haha *budak2 xbaek tiru taw*..  setakat ni subjek ni boleh tahan la tp kena banyak menghafal..ni pon aku malas..abes ape yang rajinnye bella oii??


ni sebenarnya tengah buat tutorial tp sebab otak penat so aku mengarut2 kat sini dulu?? ape??? xsuke ea?? bio la ni blog aku xsuke xpe...aku xamek kesahh pon =P..


konklusinya, kena hard hard hard work sebab this semester gonna be tough tough tough...aja aja fighting!!!!! semangat nih..jangan hot hot chicken shit (hangat2 tahi ayam) suda la.. babai for now..good luck for all readers..

0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)