tabung kelas teacher bella

Wednesday, January 26, 2011

lempang nak??? grr!!!

assalamualaikum..jawab salam adik manis ni..

mintak maaf la ye..angin taufan melanda aku ni..mood skarang : campur-campur, nak lempang orang..eh..eh..bukan nak lempang korang yg baca ni..sori2...i sayang u'olls sume readers2, stalker2 or sape2 yg tbe2 salah u-turn masuk blog cinonet aku nih..cehh macam follower ko ghibu-ghibu je kan (walaupon jumlah jari kaki ngn tangan aku lagi banyak) /wahaha

aku tengah panass ngan sorang hamba Allah ni (nama n jawatan terpaksa dirahsiakan kerana aku xmaw kena saman)..pagi-pagi lg dah buat aku nak maki2 orang..cani citer nye..aku jumpa ngan makhluk Allah ni lps kuliah TITAS pg td...




hamba Allah : balik x CNY ni?
aku : x..
hamba Allah : abes stay kt mane?
aku : umah pak su kt putrajaya.
hamba Allah : xnk pegi utara ke?
aku : (muka bengang) umah paksu kt PUTRAJAYA bkn UTARA...! (lam ati, WTH..)


sebenarnya dye ni perli aku..MR.HUBBY kan org kedah..siyes aku tak suka org cani..suka jaga tepi kain orang...kacau privasi aku taw x..huh!! kalau beliau yg dimaksudkan ni rapat gile ngan aku xkesah la sgt..aku anggap ni joke je..tapi beliau ni ntah sape2 je..luku kepala sampai botak baru taw...sabau jela...


muka aku yg xpuas hati ngan inche kepohchee~boleh tahan cun la..hahahaha!!! *sure korang da vomit ni*


ohYESiFORGOTtoTELL : kalau aku nak pegi utara pon bukan sekarangla..x menyempat je nak tengok aku pegi utara..cian hamba Allah tu kan..btw tenkiu jugak la kat dye sal doakan aku pegi utara 2..aminn..korang pon aminkan cepat2..aminn..aminn...

 :: abg BEN ASHAARI, i loike artikel u yg pasal buat duit ngan blog..nak intai skali? picit sini..

/bye....jumpa lg di lain siaran...syg u'olls...xshukee makhluk Allah kepohchee tu..syg cinta kasih MR.HUBBY...err..terlebey suda...

5 students asking questions:

Ain Atika said...

wewetttt hahhah...

aqish basir said...

pedulikan dia
jgn sebab dia mood kita tak oke
chilllll

sbr tau..hehe

nak lempang qis ek...haha

bella bellitos said...

ain atika : wewett..hahaha..

aqish basir : baek..xley lempang qis..t pp kempis kurang jumlah hantaran t..haha

.:rizaL:. said...

Muhazzab ckp blog dah cntik, tp aku tgk biada je? ahhahahhaahahhaha..jgn mare adik bella..huhu

bella bellitos said...

rizal : muhazzab yg ckp bkn aku..hahaha yela pe sgt la kan blog cinonet kte ni klu nak compare ngn i-gossip ko 2..touching2

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)