tabung kelas teacher bella

Sunday, January 16, 2011

i really love this weekend!! (part 1)

salam..hai..hoi..hahaha..buang tebiat ke hape aku ni tibe-tibe gelak..actually, aku tengah buat keje linguistic ni..tapi memandangkan otak sudah overload, ape lagi blogging la..~

sebelum tu, entry kali nie memang EXTRA-PANJANG sebab manyak-manyak-manyak menda maw celita..sape-sape yg ade alahan baca nota or esei 2, 3 ghibu patah perkataan, dinasihatkan supaya tidak mengorbankan diri baca entry aku nih..kalau nak baca jugak aku tak kesah..suke lg ada..aku memang nak share pon ngan u'olls sume..wahh gitew~~ aku da stat melalut~ /hmm

aku nak citer pasai weekend aku..hehe..this is the superb amazing weekend..walaopon x pegi mane-mane,just jalan-jalan kat area KL je but it still best!!! betol aku tak tipu..nak taw ape aku buat?? /xd

JUMAAT bersamaan tanggal 14 januari 2011

aku bersama pengikut setia ku..eh eh silap..ngee..ngan my cayang lah, Mr.whitebat pegi makan-makan..makan aje keje ktorang kan..haha..xpegi jaoh pon pegi KL Sentral je..aku nak belanje birthday boy 2 makan kek..ingatkan nak beli kek sebijik kat 1 kedai kek yg ade kat KL Sentral 2 tapi malangnya....kek tade..yillek~!! /no...frust jugak la aku..lepas tu aku tarik cik abang cayang aku tu pegi Secret Recipe..tapi xdela aku belikan dye kek sebijik..2 slice je..lari la bajet i kalau beli sebijik..lagipon nanti sape nak abeskan?? xbaik membazir taw~


dinasour 2 comell kan
belated birthday boy
xsenunuh gigit buntut dinasour tu!! hahaha
pikachu pon ade..wahh..


hahaha...those picture make me really really really hungry..till now, /bye..aku keputusan idea untuk mengarang..wanna take a nap..

kalu suka, sila puji..tak suka, janganla keji..xbaek../please

4 students asking questions:

HaNa HoNeY said...

ooohhh
so sweet kowt
katun atas kek tuh bli kat SR gak ker?
ke saje letak?

✿bellaBELLITOS✿ said...

sweet ke hana? tengss (:..
aa katun 2 beli kat SR jugak..ade dekat kaunter bayar..2 pon besday boy y pilihkan..comell kan? sayang nak makan..

Sekamar Rindu said...

salam.....singggah..folo ur blog..

✿bellaBELLITOS✿ said...

sekamar rindu : wslm...tengss :)...follow u back

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)