tabung kelas teacher bella

Monday, January 17, 2011

i really love this weekend!! (part 2)

assalamualaikum..pekabo sume? da dinner ke belom? ala cayang mucuk-mucuk dah dinner tadi pon lapo lg ea? xbaek makan banyak malam-malam nie nanti boroi sape nak jawab?? xkuase akak nak jawab u'olls..


sekarang aku nak tunaikan janji aku petang tadi..nak sambung citer basi masyam ucuk weekend yg happening..hehe


SABTU, bersamaan tanggal 15 januari 2011.


aku keluar lunch with my hubby,( as usual)..then after that we took a cab to Midvalley...xpenat ke semalam dah keluar jalan-jalan ari nie keluar lagi?? ..owh kali ini bukan jalan-jalan ye kawanku..kali nie my hubby tu nak beli beg baru..beg yg dye pakai skarang dah diterima masuk ke tong sampah..nyiahaha..so menapak la kami ke TROPICANA..then masuk PETWORLD jap pegi intai2 ikan kat situ..my hubby ni ha nak survey ikan..nak bela ikan katenye...yg aku pulak seronok nengok rerabbit gebu-gebu.../blush


tapi perjalanan kami tak berakhir di situ je..memandangkan Chinese New Year is just around the corner, so secara kebetulan ade pertunjukan tarian singa..aku punyala excited sebab ntah kurun bile la last time aku nengok tarian singa live..jakun kan jakun kan??? ye aku ngaku....


this is some of the pictures taken..sori la kalau x clear sebab kitorang tengok dari 3rd floor...





fuhh..selamat mendarat..
i wanna jump..ketepi ketepi sume!!

cuak nengok tiang terbalik
wahh..3 ekor singa..yg sekor tunduk tu tengah mamam..
aku tataw 2 ekor ni tengah buat ape tp yg aku taw sangatla chomellll!!
yang ni pon comell kan kan kan~~ dush3 masok bakul angkat sendirik


aku dah terlompat terjerit nengok tarian singa ni ha....maklumla jakun(ye kutuk lagi)..my hubby sengih je nengok aku excited cam budak dapat gula-gula sekilo..hahaha..sori yunk..i kan xmatured~~/dignose.... 

 aku tulihh entry nie dengan keadaan tak berape normal, yakni sakit kepala, mengantok dan sejuk..hahaha ntah hape-hape jek aku nih...k guys..need to go to bad sebab esok semuanye kuliah..kene recharge energy manyak-manyak baru x berdengkur lam dewan kuliah..insyaalah ade mase aku mengarut lagi..till then, /bye..gudnite semua..jangan lupe maafkan kesalahan orang kepada kita dan doakan hari esok lebih baik drpd hari ini..salam..


0 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)