tabung kelas teacher bella

Thursday, January 13, 2011

happy birthday mucuk!!

today is 13 january 2011...what so special about today? kenape aku nak kecoh2 sal 13 ribulan nih??
sebab....
harini....
birthday cyg aku!!!!

alhamdulillah..dah 20 thn cyg aku ni..sebenarnya aku buntu cane nak buat surprise kat dye..then aku dapat 1 idea yg sangat kejam n buat cyg ak tensen2..bersalah gak tp ak buat muka kayu je...haha..jahat aku kn?? sori dear, susah sangat nak buat surprise kat dye ni ha sal dye slalu boleh agak ape aku nak buat...

i didn't prepare much for his birthday..setakat yg mampu je..only this that i can afford for the time being..




his present..cuba teka ape lam ni??? kalau betul aku bagi singgit eh~


this is the inner side of the card..comot sket kan?? maklumla dah lama xbuat benda2 cani



hand-made birthday card..ofkos la aku buat sendiri okeyh!!


aku bagi sume ni kat dye semalam masa ktorang keluar makan sama2...masa 2 kesian gila tengok muka dia monyok je....hahaha...

then tepat 12 mlm, aku kol my hubby,dye cakap terharu tengok kad 2..masa 2 hadiah dye xbukak lg...my hubby ada tanya kenapa buat sendiri kad 2?/. actually aku tataw nak jawab cane tp honestly aku suka bagi menda2 camtu kat org yg aku sayang..rase 2 kepuasan bila orang tu hepi dengan apa yg kita bg..walaupun nilainya x seberapa...

tbe2 dengar suara dye cam sebak sket..panik aku..haha..rupa2nya my hubby touching..adoyai..hati tisu jugak rupanya cayang aku nih..then when i asken him to open the gift, sebok je dye tanye aku ape ade lam 2.. takut sangat la 2 aku letak ular plastik kat dalam tu..kui3...xdenye i nak buat cam2 ok..i pon geli=geleman dengan menda alah 2..

skali lagi dye touching....OMG...xleh nak lupa sore sebak dye smalam...comell....sampai aku pon sebak same..haha..lawak tol..it's truly happy when he say thank you for those precious gift ( according to him la walaupun xdela mahal sangat)...bahagia bila my hubby ckp dye happy..aku pon happy sama~~



  my dear hubby..tengok je boleh..ngorat tak leh..hahaha!!

to my dear cayang MR.WHITEBAT, happy birthday sweetheart....will love u forever..(tataw nk cakap ape sal semalam dah cakap banyak)..

with luv,
~bella bellitos~

2 students asking questions:

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)