tabung kelas teacher bella

Sunday, January 23, 2011

aku dah tortured kawan aku!

assalamualaikum..tajuk entry aku cam jahat je kan...agagagaga....nak gelak je...husna cakap aku tortured dye..tengok entry dye ni  ...nama aku diHURUF BESARkan dan diMERAHkan oleh ko ye...bhahahaha..berani mati giler aku tortured ko...sape suh ko malas update blog..keh3~

guys the girl next to me is HUSNA..this picture was taken during Social Studies Exhibition, 1st sem of foundation kalau tak silap...dye ni la yg kene tortured ngan aku..kejam kan nyiahaha..


agaga...lawak betol la....usna, lepas ni mesti ko rajin update blog kan?? letak gambar SUPER JUNIOR banyak-bakyak sket taw..extra gambar DONGHAE ngn KYUHYUN eh2.../lol


p/s: lagu blog ko comel r..hahaha

4 students asking questions:

aqish basir said...

comel nye korngggggggggggggggggggggg

Husna Halim said...

ye la..ang dtg blek aku pastu bising aku x update blog aku..hahaha..ye baik lpas nie aku update lalu..huhu..aku x mau buboh gmbar kyuhyun kat aku pya blog..[^.^]aku x ska dia..even lgu nie dia yg nyanyi..hahaha

bella bellitos said...

aqish basir : tengss..aqish pon comel..pp bella kembung kot time ni

bella bellitos said...

husna: hahahaha..padan muka ang..ala xmaw la..ang ni pilih kasih la..ltakla gmbr kyuhyun..comel pe..

Post a Comment

pecah kaca pecah cermin, dah baca rajin-rajin ler komen :)