tabung kelas teacher bella

Tuesday, January 7, 2014

mid night monolog.

kinda awkward to start writing again after about six months of keeping this other side of me lonely without any write up.

screw my laziness and fat fingers yang reti klik mouse main game sahajo tapi menaip entri baru malas sekali. 

mehhh. i just started my final year and this is just the second week. but i can feel the upcoming hectic life that i'm going through. action research weiii. you're going to kill me. and make me gain some kilos. yelahh using brain make me hungry. standard ahh foodaholic macam wa memang gini je excusenya.

later, you will see more of this kind of post. yang takde hala tuju. takde fokus. sekadar melepaskan stress dan keserabutan seorang pelajar tahun akhir.


TAHUN AKHIR. FINAL YEAR TUUUU. 



akhirnyaaa lima tahun setengah pengajian sudah nampak penghujungnya...bila mau isi borang posting bebeh?

Saturday, June 29, 2013

long hiatus.

assalamualaikum and hi.

i've been on long hiatus (dekat 2 bulan jugak la) for some reasons. first, life is too hectic with assignments, projects, exam and practicum. all happened at the same time. mati mak noks nak nyiapkan semuanye. tapi Alhamdulillah, semuanya baik-baik ajaa. second, busy dengan preparation cousin punye wedding. since we're close (sampaikan certain orang ingat kami kembar) so aku pun hulur tangan la tolong mana yang patut. hehe and alhamdulillah dia dah selamat menikah.

bila dah lama tinggal blog ni, rasa macam blur taktaw nak tulis ape. momentum berblog memang dah gone. pernah terfikir rasa nak kebumikan aje blog ni but rasa macam sayang. tapi aku dah sakit mata tengok all the pinkish decorations here and there. maybe nak kena buat renovation besar-besaran. bila pulak laaa tu nak buat..

semester 6 dah bermula. dah nampak bayang-bayang hectic life will begin. le sigh...